Share Your Thoughts
Browsing Category

Stress

  • Stress

    sometimes I make life harder for myself

    Sometimes your harshest critic is yourself and you question why you impose so much pressure on yourself. This is an issue I have struggled with all my life and I’m slowly…

  • Stress

    Mencari Salah

    Kerja mencari salah. Seratus kebaikan kita buat tak akan diingati. Satu kesilapan akan diungkit2. Manusia sombong dan bongkak.…

  • Stress

    Rakan Sekerja

    Aku tertekan rakan sekerja yang selalu sindir dan sentiasa tak puas hati dgn aku. Kalau nk jawatan aku ni silakan ambil. Baru kau tahu perasaan aku…

  • Stress

    Mrs.

    Saya seorang ibu yg sedang sarat mengandung anak ketiga. Tak lama lagi nak due date bersalin. Saya baru sahaja ditamatkan kontrak bekerja di sektor kerajaan kerana bakal bersalin. Suami saya juga…

  • Stress

    Sampai bila?

    Selalu jumpa dengan orang yang salah,  sampai bila nak macam ni ? kenapa semua orang nak mainkan perasaan aku , aku betul2 stress macam ni,  🙄😢😢…

  • Stress

    Talk to me

    I want to have someone to talk to, about everything, about life, about the stars, about the world.. memang ramai orang sekeliling tapi no one really listen to me, ye lah…

  • Stress

    Money is the root of all evil

    Memang  betul duit boleh buat someone happy, also boleh buat someone to do things beyond unthinkable. My biggest problem is MARA loan. My most regret decision is to sambung degree,  or…

  • Stress

    I was. I am. I will.

    Part 1: I was To share my thoughts could be my last resort. To share my thoughts means I have to remove my mask. To share my thoughts means I’ll have…

  • Confession Stress

    Tired

    Tired. Yes, I admit, I’m really tired. Tired of what? Everything. Tired of having to impress people. Tired of having to be someone I’m really not. Tired of not being able…

  • Stress

    Idk

    I just lost a friend and idk what should be next. Idk how to talk to people or to interect with other. I feel scared of loneliness.…