Share Your Thoughts
Depression

Depressed

I just know that I’m having depression about 2 weeks ago bila I appointment dgn psy Dr and she told me that I’m having depression, anxiety and halusinasi, bila I tahu yg I ad penyakit ni I mcm Tak boleh terima sebab selama ni I anggap diri I normal and at same time I’m also having a hyperthyroidism which is melibatkan hormone. I jadi makin tertekan and sometimes I terfkir why not I mati n tak susahkan semua org sbab family I sndiri tak faham I even my mom pun, I hilang org yg I syg n faham I dpan Mata I which is my dad n nenek. So bile sakit I dtg family I Akan anggap yg I ni selalu fkir negatif and buat cerita padahal mereka tak faham ap yg I lalui. Bile I nak luah mereka terus judge I mcm2 n tak Cuba pun utk faham I. I takde kawan sebab bnda yg sama bile I luah mereka pun tak faham and jdi stress dgn dia so I put a gap between them

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Suhaila
    November 7, 2018 at 10:14 pm

    Awak punya situasi sama dengan saya.
    Cuma saya tak diagnosis lagi.
    Harap awak kuat 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.