Share Your Thoughts
Confession

Hilang

Aku tak tahu nak cerita dari mana. Aku kenal dia dah nak masuk 8 bulan and aku decide untuk bawa haluan masing-masing since aku perasan perasaan dia bukan untuk aku lagi. Aku ingat aku dan dia boleh bersama tapi at last dia yang semacam tawar hati. Mula-mula aku kenal dia aku takut aku tak boleh accept orang dalam hidup aku sebab i’m too complicated too handle. Then lama-lama aku suka jugak kat dia. Bila dah jadi macam-macam, dan aku decide nak end of things dengan dia. Dia senyap. Apa yang buat aku lagi sedih and blaming myself, aku ni teruk sangat agaknya sampai orang pun tak boleh terima aku. And aku rasa makin rendah diri. Tapi walaupun rasa heartbroken, aku harap aku lagi kuat sekarang and nak cepat-cepat move on walaupun kadang-kadang mengalir air mata aku time-time buat kerja. Huhuu.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.