Share Your Thoughts
Confession

Im lost

Aku dah bukan diri aku yang dulu. Terlalu banyak masalah dan dosa aku dah buat. Sumpah hidup aku tak tenang dah mcm dlu. I need my old me. Aku dh bertaubat dari buat perkara yang islam larang. Tapi tht dosa keep menghantui aku dan aku akn rasa serba slh kat diri sndri sehinggakan rasa nak bunuh diri. Aku nasihat kan org dlu bab agama tapi skrang aku kena balik apa yg aku nasihat kat org dlu. Aku benci dosa itu itu dan kini aku buat dosa yang aku benci.  Allahu akbar. Give me tips to happy bila aku asyik slhkan diri sndri atas dosa2 aku ni. Tlg aku. Aku dah lama x dpt tidur ngn tenang.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anonymous
    November 24, 2018 at 8:06 pm

    Just remember, Allah accept us no matter what we did. Allah bagi awak peluang dan peluang tu tak akan pernah tertutup selagi awak tak tutup hati awak. Someone updated his status “ yesterday is gone, today is almost over and tomorrow isn’t promise, let us forgive each other and live without any negative feelings”. Most importantly, forgive yourself. 🙂

    • Reply
      Anonymous
      November 26, 2018 at 4:30 pm

      In sha Allah.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.