Share Your Thoughts
Confession

Kawan?

Salam & Hai.

Aku tak tahu nak mula dari mana. Aku takde kawan. Maksudnya kawan yang aku akan call tiap hari untuk share how was my day. Kawan untuk try makanan sedap-sedap. Yang ada kawan yang ambil kesempatan.

Aku ada kembar and actually kembar aku lah kawan aku. Aku sayang dia sangat-sangat. Tapi aku sedar, aku tak akan selalu ada dengan dia. So, aku perlukan kawan during my studies. Ya, kitorang tak satu kolej. Aku rasa bagus jugak sebab aku pun nak cari new circle of friends.

Aku dengar dia banyak perubahan sejak berpisah dengan aku. I mean, aku happy untuk dia. While I’m here at my college surviving alone.

Aku rasa aku mudah berkawan but aku susah nak keep persahabatan tu. And aku pun selalu gerak mana-mana solo. Sebab aku tak suka ikut kepala orang. Tapi kadang-kadang aku teringin jugak nak share masalah aku dekat kawan. Aku cuma nak rasa lega dapat luah semua tu. Nak luah kat twitter kang kena kecam pulak. End up pendam sorang-sorang. Toxic. Tapi aku jenis motivate diri sendiri. So aku bangun sendiri. Aku jatuh, aku bangun sendiri. But there’s a time aku rasa jatuh gila babi and I really need support from someone. Then aku call kembar aku. Dia je orang yang aku percaya untuk luah. Tapi aku selalu terfikir yang aku mesti mengganggu dia. Yelah dia pun ada life dia. Aku macam menyemak je. Dah la malas mau fikir. Dah pukul 2 pagi doh. Tata!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.