Share Your Thoughts
  • Depression

    New years?

    Its the first day of 2019 and i having a breakdown. A minute after the clock hits 12 am, i made my new year resolution. One of them was to be…

  • Confession

    Me and 2018

    I never imagine I can be better, my burdens seems be lighter. I almost in tears when I told my therapist. My condition improved significantly. My mind became more peaceful and…

  • Confession

    Where’s my good listener?

    Kalau aku share pasal masalah aku kat media sosial, ada yang peduli ke? Semua orang sibuk dengan kehidupan masing-masing. Sigh.…

  • Confession

    Kawan?

    Salam & Hai. Aku tak tahu nak mula dari mana. Aku takde kawan. Maksudnya kawan yang aku akan call tiap hari untuk share how was my day. Kawan untuk try makanan…

  • Stress

    Rakan Sekerja

    Aku tertekan rakan sekerja yang selalu sindir dan sentiasa tak puas hati dgn aku. Kalau nk jawatan aku ni silakan ambil. Baru kau tahu perasaan aku…

  • Confession

    Expired date 2

    Previously i write my thought under the title “Expired Date”. So here my part 2. Time keep ticking, still my thought of dying still there. I wanted to die. I’m so…

  • Stress

    Mrs.

    Saya seorang ibu yg sedang sarat mengandung anak ketiga. Tak lama lagi nak due date bersalin. Saya baru sahaja ditamatkan kontrak bekerja di sektor kerajaan kerana bakal bersalin. Suami saya juga…

  • Confession

    Broken

    Ive meet my friend last saturday. I thought I only have her when she say all her good friends are now married n how her feeling now. I have told her…

  • Confession

    さようなら

    Nothing in this world will be long-lasting forever. Soon or later, we have to says “Goodbye”…